![سیستم مناسب برنامه نویسی](https://sal1400.com/wp-content/uploads/2022/01/سیستم-مناسب-برنامه-نویسی-2.jpg)
سیستم مناسب برنامه نویسی چه مشخصاتی باید داشته باشد؟
سیستم مناسب برنامه نویسی چه مشخصاتی باید داشته باشد؟
![سیستم مناسب برنامه نویسی](https://sal1400.com/wp-content/uploads/2020/11/هارد-SSD-1.webp)
امروزه برنامه نویسی یکی از شغل های مهم و همچنین از واجبات دنیای تکتولوژی می باشد. همه روزه کاربران زیادی به این حوزه جذاب افزوده می شوند. کاربران زیادی به ما مراجعه می کنند و راجب خرید لپ تاپ یا سیستم مناسب برنامه نویسی سوال می کنند بنابراین در این مقاله می خواهییم مشخصات سیستم مناسب برنامه نویسی را با هم بررسی کنیم.
با ما همراه باشید.
اجزای مهم سیستم مناسب برنامه نویسی
مهم ترین بخش یک سیستم برنامه نویسی رم و پردازنده آن می باشد چراکه شما همزمان چندین برنامه را اجرا می کنید و یا از ماشین های مجازی استفاده می کنید که مصرف بالای رم و پردازنده را می طلبند.
بخش مهم دیگر یک سیستم برنامه نویسی مانیتور و صفحه نمایش آن می باشد. شما در طول روز ساعتها با کدها و رقم ها سر و کار دارید و مانیتور باکیفیت هم در افزایش بازدهی شما موثر می باشد و هم از آسیب به چشمان شما در بلند مدت جلوگیری خواهد کرد.
هارد در اولویت بعدی هست و به هارد حجیم یا سریع نیاز حیاتی نخواهید داشت.
حال در ادامه قطعات سخت افزاری مناسب برای برنامه نویسی را مفصل بررسی می کنیم.
پردازنده مناسب برنامه نویسی
![پردازنده مناسب برنامه نویسی](https://sal1400.com/wp-content/uploads/2022/01/پردازنده-مناسب-برنامه-نویسی.webp)
از آنجایی که در عملیات نویسی عمده ی کار شامل استفاده از شبیه سازها می باشد بنابراین نیاز به پردازنده با قدرت مناسب هست. حداقل پردازنده پیشنهادی ما i5 نسل دو به بالا و یا پردازنده های AMD معادل آن می باشد. برای اینکه با دقت بیشتری بتوانید پردازنده مناسب خود را انتخاب کنید پیشنهاد میکنم از طریق بنچمارک و امتیاز پردازنده ها آنها را انتخاب کنید. بنچمارک پیشنهادی ما از 2500 به بالا می باشد. در لینک زیر می توانید بنچمارک همه پردازنده ها را مشاهده و مقایسه کنید.
رم مناسب برنامه نویسی
![](https://sal1400.com/wp-content/uploads/2022/01/رم-مناسب-برنامه-نویسی.webp)
همانطور که توضیح دادیم حافظه ی رم در سیستم برنامه نویسی از قسمتهای مهم آن می باشد. هر چقدر میزان استفاده شما از شبیه سازها و کامپایلرها بیشتر باشد به میزان بیشتری از رم نیاز خواهید داشت. پیشنهاد ما استفاده از حداقل 8 گیگ رم از نوع DDR3 و یا DDR4 می باشد و حتی اگر محدودیت بودجه ندارید رم 16 گیگ رو انتخاب کنید.
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد رم و ارتقای آن به صفحه باید و نبایدهای ارتقا رم کامپیوتر و لپ تاپ مراجعه فرمایید.
صفحه نمایش و مانیتور مناسب برنامه نویسی
![صفحه نمایش و مانیتور مناسب برنامه نویسی](https://sal1400.com/wp-content/uploads/2022/01/صفحه-نمایش-و-مانیتور-مناسب-برنامه-نویسی.webp)
صفحه نمایش یا مانیتور سیستم یا لپ تاپ شما بسیار مهم می باشد. چرا که کیفیت بالای آن علاوه بر وضوح و دقت بالا موجب جلوگیری از آسیب به چشمان نازنین شما خواهد شد. پیشنهاد ما استفاده از صفحه نمایش با رزولیشن 900*1600 و یا 1920*1080 می باشد. به عبارت دیگر از صفحه نمایش های با رزولیشن HD+ و یا FULL HD استفاده نمایید. همچنین از صفحه نمایش های مات استفاده کنید چرا که ضدانعکاس نور هستند و آسیب کمتری به چشمان شما می زنند.
هارد مناسب سیستم برنامه نویسی
هارد یک سیستم در سرعت اجرای برنامهها نقش مهمی دارد. برای یک سیستم برنامه نویسی میتوان از هاردهای فیزیکی یا HDD استفاده کرد. اما اگر احساس میکنید که زمان برای شما نقش حیاتی دارد و سرعت العمل حرف اول را میزند از هاردهای سریعتر استفاده کنید. با توجه به بودجه خود میتوانید از حافظههای اس اس دی سطح متوسط استفاده کنید تا هم در بودجه صرفه جویی کرده و هم سرعت خود را بالا ببرید.
از هارد برای ذخیره سازی اطلاعات نیز استفاده میشود، اگر برنامههای شما بر روی SSD نصب شده باشد، هارد هیچ تاثیری در سرعت شما نخواهد داشت و فقط برای ذخیره سازی اطلاعات استفاده میشود. حجم آن بستگی به نیاز شما دارد اما پیشنهاد ما 512 گیگ میباشد.
هاردهای SSD بخاطر مقاومت بیشتر نسبت به ضربه و مغناطیس و همچنین سرعت بسیار بالای خواندن و نوشتن نظر اغلب برنامه نویسان را به خود جلب کرده، به همین دلیل است که بیشتر برنامه نویسان بخاطر سرعت بالا هارد SSD این نوع هارد را پیشنهاد میکنند.
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد انواع اس اس دی به صفحه دانستنی هایی در مورد اس اس دی مراجعه فرمایید.
کارت گرافیک مناسب برنامه نویسی
نقش کارت گرافیک انتقال تصویر به صفحه نمایش سیستم میباشد و مادامی که عملیات سنگین گرافیکی مانند رندر یا ادیت های گرافیکی انجام ندهید گرافیک های آنبرد برای استفاده شما کاملا کافی هستند. بنابراین شما نیاز به تهیه کارت گرافیک ندارید چرا که امروزه پردازنده ها اکثرا به گرافیک داخلی مجهز هستند. اگر قصد تهیه لپ تاپ دارید با مشاهده مشخصات سخت افزاری آن به سادگی می توانید نوع گرافیک آن را مشاهده کنید.
کارت گرافیک درون CPU سیستم شما قرار دارد یا به صورت مجزا به PCI شما وصل میشود. بسیاری از افراد به اشتباه فکر میکنند که اگر کابل VGA به مادر برد وصل میشود پس بر روی مادربرد کارت گرافیک آنبرد وجود دارد، ولی اینطور نیست و مادربرد کابل VGA را به طور مستقیم به کارت گرافیک CPU وصل میکند.
6 دیدگاه در “سیستم مناسب برنامه نویسی چه مشخصاتی باید داشته باشد؟”
cpu core i5 12400f رو پیشنهاد میدین ؟
آیا این نظرات به شما کمک کردند ؟ بله (1) خیر
درود بر شما همراه ساپتک
بله cpu مورد نظرتان دارای ویژگیهای حافظه قابل پشتیبانی DDR4,DDR5 ، ردازنده گرافیکی پیکربندی دو مسیره، تکنولوژی ساخت۱۰ نانومتر است.
تمام مواردی که در بالا فرمودین با هم کانفیگ و مَچ خواهند شد?
آیا این نظرات به شما کمک کردند ؟ بله (1) خیر
درود بر شما همراه ساپتک
هرکدام از این قطعات دارای ویژگیهایی است که در کنار یکدیگر یک کامپیوتر را میسازد پس در باسخ به سوال شما بهتر است بگوییم بله این قطعات باهم مچ میشود.
آیا میشه cpu رو خرید و به خاطر صرفه جویی در هزینه فعلا کارت گرافیک تهیه نکرد؟
آیا این نظرات به شما کمک کردند ؟ بله خیر (1)
درود بر شما همراه ساپتک
برای انجام کارهای کوچ و پردازش کم میتوان از cpu استفاده کرد